Stagiair(e) afdeling Sales & Accountbeheer

Organisatie

Shifter is de online tool voor personeelsplanning, urenregistratie, beoordeling en uitbetaling. Onze klanten zijn oa Amsterdam RAI, Roompot Vakanties en Booking.com.
Shifter stond in 2015 in de Deloitte Technology Fast 50 (snelst groeiend software bedrijf van Nederland).
Shifter is onderdeel van de Carlier Groep:
www.vanmoof.com
www.dutchband.com
www.payfield.com
www.shifter.nl

Stagiair(e) afdeling Sales & Accountbeheer

Shifter is op zoek naar een leergierig, gedreven stagiair(e) voor onze afdeling Sales, bestaande uit Accounts, New Business, Business Development en Marketing. Als stagiair(e) bij Shifter ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van al onze klanten. Je werkt tijdens je stage in een team mee aan het (verder) opbouwen van de klantrelatie en probeert de klant bij te staan bij het gebruik van ons systeem en het inzetten van de juiste middelen.

Je zult als stagiair(e) in een jong en ambitieus team komen te werken en al snel je eigen projecten en verantwoordelijkheden toebedeeld krijgen. Je communiceert met verschillende (inter)nationale afdelingen en klanten en bent betrokken bij diverse projecten en processen binnen Shifter. Daarbij heb je de mogelijkheid om live events bij te wonen en achter de schermen mee te werken.

Het betreft een meewerkstage van ongeveer 4 tot 6 maanden, bij voorkeur 5 dagen per week. Jij hebt direct contact met de aan jou toegewezen accounts en jij helpt hen met allerhande vragen en uitdagingen. Wij hebben de stageplek zo ingericht dat je goed wordt begeleid en veel ervaring op kunt doen binnen een snel groeiend en dynamisch bedrijf.

In jouw profiel zien we graag het volgende terug

2e of 3e jaars student – HBO commerciële economie, Bedrijfskunde, MER, Business Administration of gelijk aan;

 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Planmatig sterk;
 • Nauwkeurig;
 • Zelfstandig;
 • Echte teamspeler;
 • Representatief;
 • Affiniteit met de evenementenbranche;
 • Servicegericht;

Aanbod

 • Stagevergoeding met daarbij een uitgebreide lunch;
 • Goede begeleiding en het op doen van werkervaring in een commerciële omgeving;
 • Het kunnen bijwonen van live evenementen;

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze leerzame stageplek en heb je zin om samen met ons de wereld te veroveren? Stuur ons een e-mail met daarin een motivatie en je CV naar jan@shifter.nl. Geef duidelijk aan per wanneer je kunt beginnen en hoe lang je stage duurt. Pas je binnen het profiel dan zullen wij op korte termijn contact met je opnemen.

Zie ook:
https://stageplaza.nl/stagevacature/stage-sales-accountbeheer-in-amsterdam/94563/

facebooktwitterlinkedinmail

Solliciteren?

Laat uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Upload uw CV