Shifter sectorwinnaar software Deloitte Fast-50

Shifter heeft gewonnen! Van alle snel groeiende bedrijven van Nederland blijkt Shifter de snelste in zijn sector. Met een groei van 1396% in vier jaar, goed voor een nummer 6 in de overall Fast-50.

uitreiking sectorprijs aan Shifter

Shifter wint sectorprijs Fast-50

Sinds haar oprichting in 2009 zet Shifter zich in voor betere omgang met flexibel werk. Het softwareplatform helpt bedrijven haar eigen flexkrachten beter te leren kennen, en hen efficiënter te benutten.

De afgelopen jaren heeft Shifter een stormachtige groei door gemaakt, deze onderscheiding is een kroon op het succes.

Shifter maakt flexibele inzet op een goede manier makkelijker

Shifter heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een softwareplatform wat bedrijven in staat stelt om alle medewerkers voldoende aandacht te geven. Van uitzendkracht tot jubilaris krijgt iedereen zijn unieke profiel waarin wordt bijgehouden wat de sterke en zwakke punten zijn. Van met name uitzendkrachten ontbreekt deze informatie traditioneel, waardoor puur op prijs ‘ingekocht’ wordt, met grote verliezen tot gevolg.

Shifter helpt om de juiste beslissingen te nemen ten aanzien van de flexibele krachten, en zo verlies van ervaring en talent te beperken. Administratieve taken als urenregistratie zijn geautomatiseerd, waardoor HR medewerkers hun handen vrij hebben voor aansturing van de persoon. Momenteel zijn de werkzaamheden vaak voornamelijk gericht op verwerking en controle van uren en facturen.

facebooktwitterlinkedinmail

3 reacties op “Shifter sectorwinnaar software Deloitte Fast-50

  1. Pingback: Shifter Payroll zoekt: Commerciële HR Tijger - Shifter.nl

  2. Pingback: Shifter zoekt: Angular developer - Shifter.nl

  3. Pingback: Stage: Interaction Designer - Shifter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.