Shifter genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50

Shifter is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

“We helpen onze klanten met de duurzame inzet van flexibele arbeid. Deze nominatie zien we als bevestiging dat we op de goede weg zitten,” aldus Gijs-Jan van het Kaar, directeur van Shifter.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden. Dit maakt dat er variatie en doorontwikkeling is in het soort ondernemingen dat meedoet. Daarnaast valt op dat veel inschrijvers en genomineerden zich snel begeven op het niveau van een netwerkorganisatie.

OVER SHIFTER

Shifter zet een nieuwe standaard in het duurzaam flexibel inzetten van medewerkers. Via een SaaS platform en aanvullende HR dienstverlening worden flexwerkers efficiënter ingezet en beter gemonitord en begeleid in hun ontwikkeling. Shifter zorgt voor meer betrokkenheid, beter presterende medewerkers, toegenomen flexibiliteit en een kostenreductie van rond de 15%.

OVER DELOITTE TECHNOLOGY FAST50

fast50-logoDe Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

facebooktwitterlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.