Shifter biedt Payroll vanaf de eerste medewerker. Profiteer van onze kennis van complexe omgevingen met verschillende type contracten. Neem contact op.

SHIFTER PAYROLLING

√ Heldere prijsstelling
√ Personeelsbinding door begrijpelijke loonstrook
√ Online inzicht, overzicht en facturatie
√ Integratie van planning en registratie

Wel de mensen…

Shifter Payrolling biedt flexibel personeelsmanagement, zonder poespas: contractmanagement, verloning en salarisadministratie. Dankzij online real-time inzicht in uw kosten en begrijpelijke salarisstroken, brengt u de zakelijke relatie met uw personeel volledig in kaart. En heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie.

…niet de zorgen

Omdat wij continu op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt, hoeft u dat niet te doen. En als u het even niet meer weet, geven wij snel en adequaat advies. Geniet van de zekerheid van Shifter en ervaar wat écht ontzorgen is. Met dé professionele partner die kennis heeft van uw organisatie en flexibel meegroeit met uw bedrijf. Wat de samenstelling van het personeel ook is.

Naadloze integratie

Shifter Payrolling sluit naadloos aan op andere onderdelen van Shifter. Zo heeft u planning, registratie en beoordeling in één tool. De functionaliteiten van Shifter zijn los te gebruiken en eenvoudig uit te breiden. Zo heeft u inzicht, overzicht en wordt de HR-afdeling stukken efficiënter.