Crewmanagement met Deworrying: “Shifter is alles in één.”

Twan Holtzapffel werkt als Deworrier tijdens publieksevents. Zijn specialisatie: Crewmanagement. Hij zorgt tijdens de hectiek van het event dat op elke plek genoeg medewerkers zijn, dat ze op tijd aankomen en weer vertrekken, en dat iedereen weet wat hij moet doen. De organisator van een publieksevent is een jaar druk met de voorbereidingen en investeert veel geld. Dit moet allemaal in 8 uur terug verdiend worden.

Twan houdt overzicht over de bezetting van elke bar, de lineup van de grote podia en de te verwachten bezoekersstromen. Hij combineert ervaren mensen met nieuwe rekruten en regeert als een generaal over zijn troepen, vaak honderden personen. Hij zorgt dat de bestellingen, consumpties en omzet blijven stromen. Failure is not an option.

Shifter wordt sinds seizoen 2015 gebruikt als integraal plannings- en beheerssysteem.

Twan over Shifter Crewmanagement:

“Na een heel zomerseizoen crewmanagement kunnen we wel zeggen dat we Shifter voor 110% onder de knie hebben. We gebruiken Shifter in de voorbereiding van evenementen om personeel in te plannen. Tijdens de showdagen wordt het personeel in- en uitgeklokt bij de speciale Shifter kastjes achter elke bar. De uren worden direct geregistreerd, het ‘Control Centre’ laat zien wie er op welke tijd moeten starten, en via het ‘Presence’ -scherm hebben we een live overzicht van wie bij welke bar staat. Na elk evenement komt de lijst met uren automatisch uit Shifter rollen, en hoeft deze alleen nog even gecontroleerd en goedgekeurd worden. Shifter is hét middel dat de horeca festival productie overzichtelijk maakt voor de floormanager. Helemaal super!”

Deworrying crewmanagmentDeworrying ontzorgt festivalorganisatoren. Ze leiden de inzet van het personeel in goede banen, en doet dit met Shifter sinds 2015.

facebooktwitterlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.