11 mei 2016 Masterclass Shifter: Hoe u meer uit uw flexibele schil haalt

Een masterclass van Meerbusiness Amsterdam, Amsterdam RAI, IBM en Shifter voor mensen in HR en operatie, over een effectievere inzet van flexibiliteit voor uw bedrijf.

Vincent Elsing van Amsterdam RAI zal laten zien hoe de RAI omgaat met de uitdaging van honderden flexibele medewerkers die namens de RAI voor een goede klantbeleving moeten zorgen. Het Watson team van IBM draagt bij met spraakmakende analyses over de kwaliteit van flexibele medewerkers. Shifter (volgens Deloitte het snelst groeiend software bedrijf van Nederland in 2015) zal laten zien hoe die inzichten verwerkt zijn in hun online applicatie voor planning en registratie, om directe besparingen en operationele verbeteringen te realiseren.

Hoe kunt u er voor zorgen dat uw flexibiliteit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het team? Een flexibel team is een noodzaak voor uw bedrijf, tegelijkertijd moeten uw medewerkers bijdragen aan een constante kwaliteitsbeleving door uw klanten. We zullen laten zien dat u uw schil een stuk effectiever kunt maken door data gedreven automatisering van HR functies.

Programma woensdag 11 mei:
15:30 Ontvangst ”Onder de Bogen” met een kopje koffie of thee en verse koekjes van de bakker
16.00 Aanvang Masterclass in de Bestuurskamer
17.30 Einde Masterclass met aansluitend netwerkborrel in het Grand Café (consumpties zijn voor eigen rekening)

Locatie: KIT MEETINGS & EVENTS / AMSTERDAM TROPEN HOTEL

Klik hier om u aan te melden.

facebooktwitterlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.